Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'‘Have a seat is een inspiratie voor velen"

FP collection zet showroomdeuren open voor nieuwe collectie

Afgelopen dinsdag 2 en woensdag 3 oktober stonden de showroomdeuren open van FP collection. Dit keer voor een nieuwe editie van Have a seat. ‘’Maurice Beijk (van Rentmeester2050.nl) gaf een presentatie. Dat was een groot succes. Deze dag was vooral een inspiratie voor velen, doordat ze een blik konden werpen op de nieuwe collectie’’, zegt Sarah ter Hofte van FP collection.
‘’De catering werd verzorgd door Charlotte Minnegal en viel bij de bezoekers in de smaak. Bovendien is iedereen weer op de hoogte van alle nieuwe producten uit de collectie van FP Collection."

Presentatie in de showroom

Lysanne Breebaart van Kvadrat, Patrick in 't Veld van Vyva Fabrics en Maurits S. van Camira Fabrics Limited lieten de nieuwste collectie zien, maar benadrukten ook hun aandeel in het actuele onderwerp circulariteit. Dit sloot aan bij de eigen Duurzaamheid-expositie van het Wierdense bedrijf.

Meer informatie:
www.fpcollection.nl