President Jan Dossche van USFloors International:

“We hebben een statement gemaakt”

USFloors is tevreden over de deelname aan de vt wonen&design beurs, die afgelopen week plaatsvond. “We hebben talrijke, positieve reacties gehad op de presentatie van onze nieuwe COREtec® vloeren in de stand van woonmagazine Ariadne at Home”, laat Jan Dossche, president van USFloors International, weten. Volgens hem heeft zijn bedrijf op deze consumentenbeurs een statement gemaakt: “COREtec® is dé architect en uitvinder van de categorie meerlagige rigide vloeren. Daarnaast is COREtec® ook mondiaal de best verkochte, meerlaagse vloer”, wil hij gezegd hebben.

Voor COREtec® was het de derde deelname op rij aan de vt wonen&design beurs. Volgens Dossche wederom een schot in de roos, mede dankzij de inzet van velen. “Via deze weg wil ik dan ook graag Harry Elshof van Bosgoed-Forinn, Anthony Graham van Headlam en Marc Dubbeldam van Dersimo bedanken voor de voortreffelijke ondersteuning door hun zeer bekwame, enthousiaste medewerkers op de COREtec® stand. Zij hebben de vele geïnteresseerde bezoekers van informatie voorzien. “

De nieuwe vloeren Naturals  en Megastones werden voor het eerst aan een breed publiek getoond in de COREtec® stand en, zoals gemeld, in de stand van Ariadne@Home. “Deze nieuwe collecties zijn onlangs in het COREtec®-programma opgenomen op aangeven van Nederlandse en Belgische interieur- en vloerenexperts die de selectie mede gemaakt hebben”, legt Dossche uit.

Meer informatie: 
USFloors International 
Textielstraat 20 BE
8790 Waregem
www.coretecfloors.eu


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven