Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Dekker Zevenhuizen presenteert Selsiuz op woonbeurs

Tijdloze kokendwaterkraan

De Selsiuz kraan werd gepresenteerd tijdens de vt wonen & design beurs door Dekker Zevenhuizen. Het ontwerp is een 3-in-1 kokendwaterkraan en heeft de uitstraling van een 'gewone' kraan. 

Met de linkerknop kan via de druk-draaibediening kokend water getapt worden. De rechterhendel geeft koud en warm water. Het kraangat is net als bij de meeste kranen 35 mm. Het model is in drie verschillende modellen leverbaar en in vijf kleuren te verkrijgen. 

De Selsiuz kraan in de kleur Copper.

De menghendel heeft een waterbesparende stand en het coolstart-binnenwerk bespaart tegelijkertijd energie omdat de ketel niet aan slaat bij het openen van de kraan. Er kan gekozen worden uit drie verschillende boilers. De eenvoudigste Single boiler geeft alleen kokend water. De Combi en Combi Etra variant geven ook warm water. De boiler heeft energielabel A. 

De spoelbakken kunnen gecombineerd worden met dezelfde kleur als de kraan. Deze Lanesto Urban spoelbakken zijn alle vervaardigd van rvs. De kleur die ze hebben, is het resultaat van PVD-techniek: Physical Vapour Deposition. Dit is een geavanceerde technologie waarbij moleculen uit een gas of damp hechten aan het rvs waardoor een kleur ontstaat. Dankzij deze techniek blijft de metaalglans behouden van het rvs.  

Dekker is een familiebedrijf en sinds 1930 gevestigd in Zevenhuizen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor het hele interieur. Ook heeft Dekker een ruim assortiment innovatieve als bestaande keuken- en sanitairproducten, als spoelbakken, kranen en verlichting. De producten worden uitsluitend geleverd aan speciaalzaken. 

Meer informatie:
Selsiuz
Email: info@selsiuz.com 
www.selsiuz.com 
www.dekkerzevenhuizen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven