Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Aurelia Ebbe genomineerd voor VIVA Award 2018

“Het zou geweldig zijn als ik op donderdag 15 november op het podium in Grandhotel Krasnapolsky te Amsterdam deze award in ontvangst zou mogen nemen!”
Aan het woord is Aurelia Ebbe, eigenaar van La Aurelia Design. De Almeerse is genomineerd voor de VIVA400 Award 2018, in de categorie Creatieven. Ook in 2016 was ze hiervoor genomineerd, maar greep ze naast de hoofdprijs.

Ontwerpster Aurelia Ebbe (met haar man Paul Ebbe) van designstudio La Aurelia. 

“Ik ben enorm vereerd om opnieuw op deze lijst te staan samen met 399 andere inspirerende vrouwen die uitblinken in hun vakgebied!” Om deze award te winnen, heeft Aurelia veel stemmen en dus ieders hulp nodig. Via de link https://lnkd.in/d_a76HR kan op haar gestemd worden.

La Aurelia is een internationaal designlabel, gestart in 2013. Het label is bekend om haar inspirerende, rijke walldesigns. Aurelia ontwikkelt, produceert en distribueert collecties fine art & luxe wandbekleding, Classy, verhalende ontwerpen, met een vleugje cultuur en kunst.

Aurelia won in haar korte carrière al twee awards. In 2016 de Landelijke Creativiteit Award met het label La Aurelia en in het datzelfde jaar werd ze uitgeroepen tot Flevolandse Zakenvrouw van het jaar. In juni 2017 stond ze op de shortlist van TheNextWomen to Watch.

Meer informatie:
www.megamedia.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven