Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In De Woonindustrie in Nieuwegein

Verjaardagsfeestje Molitli Interieurmakers

Op vrijdag 19 oktober viert Molitli Interieurmakers een verjaardagsfeestje. Dit wordt gehouden van 9.00 uur tot 21.00 uur in De Woonindustrie in Nieuwegein. 

Naast het opdoen van inspiratie kunnen bezoekers speeddaten met Molitli-ontwerpers en -adviseurs. Zij zullen de hele dag aanwezig zijn om iedere belangstellende te adviseren. Ook fabrikanten zijn aanwezig om een ieder van advies te voorzien en van alles te vertellen over de collectie.

Iedereen die op het verjaardagsfeestje komt, krijgt een cadeautje.

Daarnaast wordt met Suzanne Steenkamp van dienst- en zorgverlenende organisatie SustVarius een project voor het goede doel gestart. "In onze maatschappij wordt er zoveel weggegooid dat wij bedacht hebben dat voor elk meubel dat ingeruild wordt, men er tot 500 euro voor krijgt", laat Gerjanne van Wincoop van Molitli Interieurmakers weten. "Het meubel gaat naar SustVarius, bestemd voor mensen die begeleid wonen of die geen geld hebben om meubels te kopen. Men moet een foto laten zien van het meubel dat wordt ingeruild. Zo geven we het meubel een nieuw leven!"

Gratis tickets kunnen besteld worden via onderstaande website. Als deze op het feestje worden ingeleverd, ontvang de bezoeker een gratis windlicht (maximaal 1 per adres).

Meer informatie:
www.molitli-interieurmakers.nl

Publicatiedatum: