Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Volledig nieuwe Tessera Cloudscape

Forbo Flooring introduceert het volledig nieuwe Tessera Cloudscape, een collectie van tapijttegels die bijdraagt aan een ontspannen sfeer op kantoor. De zachte en organische patronen van Tessera Cloudscape zijn geïnspireerd op de voortdurend veranderende wolkenformaties in de lucht boven ons.

Forbo speelt met deze nieuwe collectie in op de zoektocht van veel bedrijven en organisaties naar een hoger niveau van gezondheid, comfort en vitaliteit in de werkomgeving. Saskia Husslage, tapijtspecialist bij Forbo Flooring: 'Door ons stadse binnenleven en de drukte van vandaag de dag riskeren we het contact met de natuur te verliezen. Daarom liet Forbo zich voor Tessera Cloudscape inspireren door de natuur zoals de lucht en de wolken boven ons die er altijd zijn, en brengen we dat ruimtelijke gevoel naar de werkplek.'
De zachte look & feel van Tessera Cloudscape is te danken aan een innovatief poolontwerp met meerdere hoogten dat zorgt voor een kalmerende esthetiek en comfort onder de voeten. De collectie bestaat uit zestien natuurlijke kleurstellingen die het mogelijk maken om frisse en luchtige ruimtes te creëren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan sprekend lichte kleuren met hoge lichtreflectiewaarden (die besparen tevens energie, red.) zoals de Light Airs, maar ook intens donkere tinten zoals de Tessera Thunderbolt.

De nieuwe collectie is verkrijgbaar in tegels van 50 x 50 centimeter die richtingloos gelegd kunnen worden. Tessera Cloudscape mixt & matcht bovendien eenvoudig met andere Forbo-vloeren zoals Tessera Layout en de Allura Flex vinyltegels, en spreekt bovendien dezelfde Forbo-kleurentaal. Dit maakt het samenstellen van een geïntegreerd vloerenplan dat beantwoordt aan de eisen van elke ruimte binnen een werkomgeving ook makkelijk.

Tessera Cloudscape zorgt daarnaast ook voor een rustige werkruimte doordat de tapijttegel de geluidsoverdracht met maar liefst 26 decibel reduceert. Bedrijven of organisaties die de geluidsoverdracht nog verder willen minimaliseren, kunnen bovendien kiezen voor een speciale akoestische softbac-backing (rug van de tegel, red.). Daarnaast bevat Tessera Cloudscape 62% gerecycled materiaal, voldoet het aan de Ska-beoordelingscriteria (duurzaamheidskeurmerk, red.) voor zachte vloerbedekkingen en heeft de vloer een lange levensduur met een standaard fabrieksgarantie van tien jaar.

Meer informatie:
www.forbo-flooring.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven