Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Avek brengt nieuwe boxspring op de markt

Beleef de nacht in stijl

Het Friese beddenbedrijf Avek heeft er een nieuwe collectie bij: Fier. Dit is een ander woord voor trots. Dat is het bedrijf ook op de nieuwe boxspring. Het product is het resultaat van een samenwerking met ontwerper Hans Daalder. Deze is erin geslaagd een bijzondere, nieuwe boxspring te ontwikkelen, waar vormgeving en slaapcomfort hand in hand gaan. 

Het Friese landschap is de inspiratiebron geweest voor het design. Deze toont zijn schoonheid in uitgestrekte landschappen en adembenemende vergezichten. De openheid van Friesland vormde hierdoor een belangrijke inspiratiebron voor Fier. Het gevoel van ruimte en lucht komt in het ontwerp tot uitdrukking via een optimale doorluchting en ventilatie. Dit zou tegelijkertijd bij moeten dragen aan een goede nachtrust en een heerlijk fris ochtendgevoel.

Fier heeft unieke designelementen. Het bed wordt gedragen door opvallende chroomzwarte designpoten, van 15 cm hoog. De onderbox heeft een ranke plint, wat samen met de zwevende achtergrond bijdraagt aan een lichtvoetig karakter en een luchtige uitstraling. Het ontwerp is verkrijgbaar in een aantal mooie stoffen en kleuren. 

De integratie van een sterke dwarsgespannen spiraalbodem in de box zorgt voor een optimale ventilatie. De bijbehorende pocketveringmatrassen zijn leverbaar in drie verschillende hardheden. Ook zijn er twee types matrassen: OptiFoam koudschuim of Innerzone Latex. De eerste van deze twee geeft een iets steviger ligging en de andere zorgt voor een iets soepeler comfort. Beide matrassen hebben een ergonomische werking. 

De boxspring is beschikbaar in een vaste of elektrisch verstelbare uitvoering. Ook zijn er drie zwevende achterwanden ontwikkelt. Deze geven het ontwerp een luchtig karakter. 

Meer informatie:
AVEK
www.avek.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven