Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Carlos Motta ontwerpt meubilair voor Espasso

Carlos Motta heeft voor Espasso de CJ1 ontworpen: een exclusieve meubellijn waarbij eenvoud en verfijning centraal stonden. Evenals de kernbegrippen comfort en vakmanschap.

De beroemde designer ontwierp een lounge-fauteuil, een eetkamerfauteuil en -stoel, een eettafel, evenals een bank en salontafel. Allemaal handgemaakt van massief hout en verfijnd metaal.

"We zijn zeer verheugd met deze speciale meubellijn, die het resultaat is van een lange, succesvolle vriendschap tussen Atelier Carlos Motta en Espasso," aldus directeur Carlos Junqueira.

"Motta is een briljante kunstenaar wiens werk de belichaming vormt van de evolutie en de emotie van het hedendaagse Braziliaanse design. Zijn werken overbruggen de kloof tussen heden en verleden.”


Het ontwikkelen van deze collectie was een bijzonder proces voor Motta. “De collectie draagt de identiteit van onze relatie. Het heeft Braziliaans DNA", aldus Motta.

Meer informatie:
www.espasso.com