Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

DEUR KAN DAARDOOR STEEDS HELEMAAL OPENZWAAIEN

Argenta komt met de nieuwste onzichtbare scharnier

Het Belgische bedrijf Argent Alu uit Kruishoutem heeft de argenta invisible EXO XC-10 gepresenteerd. Het is de nieuwste variant in het assortiment onzichtbare scharnieren. Dit nieuwe scharnier blinkt vooral uit in flexibiliteit, want dankzij de variabele inbouwafstand (van 4 tot 10 mm) tot de voorkant van het deurblad, is die bruikbaar voor alle opbouwdeurkaders met deurlijsten. Ingefreesd op 4 mm gemeten vanaf het deurblad, blijft de openingshoek van 180° namelijk perfect behouden.

Dankzij dat gepatenteerde systeem kun je het deurblad in je eentje afregelen.

Zelfs met deurlijsten en een vloerplint rond de deur en tegen de muur, kan de deur zo toch steeds helemaal open. En dit opent zelfs nog meer perspectieven, want zo kan je ook een deurblad afwerken met dezelfde tegels of glas zoals de wand er rond. Kwestie dat de deur visueel volledig in de wand verdwijnt. Zelfs met de extra dikte van die tegels of het glas op zowel de wand als de deur (maximum twee keer 6 mm), kan die laatste dan toch nog helemaal opendraaien.

De EXO XC-10 is zoals alle argenta invisible scharnieren uitgerust met het ‘Easy Hook’-systeem. Dankzij dat gepatenteerde systeem kan je het deurblad na montage in het deurkader nog makkelijk in je eentje afregelen, zowel in de hoogte, de breedte als de diepte.

De ROB Square Black.

Met het rechtlijnige, strakke ontwerp van het Square schuifdeurbeslag mikt ROB op een stijlvolle integratie van houten schuifdeuren in minimalistische interieurs. Het profiel is beschikbaar tot maximum 5,5 m lang – al is ook maatwerk mogelijk – en wordt met de meegeleverde beugels tegen de muur gemonteerd. Dit schuifdeurbeslag munt uit in techniek en dan vooral in een stille en vlotte loop. Dat heeft het te danken aan de gelagerde wielen die daarvoor op een slimme manier aan het oog onttrokken zijn. Dit beslag kan schuifdeuren tot 80 kg zwaar met een deurbladdikte tot 40 mm en breedtes van 93 of 123 cm aan. De ‘Black’ uitvoering is afgewerkt met een zwarte structuurpoederlak, maar daarnaast is de Square ook in geanodiseerd aluminium beschikbaar. Zowel in open als in gesloten positie, houden magneten het deurblad op zijn plaats.

Meer informatie
ArgentAlu
Bankstraat 2
9770 Kruishoutem
kayleigh.haemers@argentalu.com
www.argentalu.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven