Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

PERFORMANCE iN LIGHTING

40 jaar innovatie in verlichting

De Groep PERFORMANCE iN LIGHTING, een internationale speler in de verlichtingssector, bestaat 40 jaar. Sinds vorig jaar vallen onder dit  bedrijf vier historische merken van de lichtindustrie: PRISMA, SPITTLER, SBP en SBP urban lighting.

PERFORMANCE iN LIGHTING is één van de belangrijkste spelers in de professionele verlichtingssector.

Gevestigd te Colognola ai Colli, in de Italiaanse provincie Verona en met belangrijke productiefaciliteiten in Italië, Duitsland, België en de Verenigde Staten, is PERFORMANCE iN LIGHTING één van de belangrijkste spelers in de professionele verlichtingssector. Een uniek erfgoed aan ervaring en vaardigheden en tegelijkertijd continu innovatief bezig zijn, hebben van de groep een solide, wereldwijd bekend bedrijf in de wereld van design en architectuur gemaakt.

Met meer dan 700 medewerkers, vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, met filialen in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Nederland, België, VS, UK, Finland, Portugal, Australie en Dubai, wordt PERFORMANCE iN LIGHTING als een firma met een sterke internationale roeping neergezet, in staat om aan de eisen van alle markten te voldoen dankzij haar specialistische kennis in de toepassingsgebieden General Indoor, Office, Retail, Industrial, General Outdoor, Architectural, Professional en Urban.

Verlichtingsoplossingen
Op de beurs ARCHITECT@WORK presenteerde het bedrijf liefst drie technische verlichtingsoplossingen, die onderling verschillen maar hetzelfde hoog rendement bieden. Hierbij ging het om:
- Liquid van ontwerper Walter de Silva, waarbij beweging, energie en licht een centrale rol spelen. Liquid is het eerste ontwerp van
De Silva voor PERFORMANCE iN LIGHTING, waar techniek en schoonheid in één design samenkomen.
- In-Tense, eveneens een ontwerp van De Silva, is de perfecte samenvatting van dynamiek en stroomlijning.
- Traccia is een innovatief ontwerp voor professioneel grondinbouw. Door een exclusief richtmechanisme kan de lichtbundel laag georiënteerd worden en voor een wallwash-effect van kleine tot zeer grote oppervlakken zorgen.

Kinderopvang
Aardig om te melden is dat PERFORMANCE iN LIGHTING ook gedreven is door iedere vorm van deugdzame samenwerking. De firma heeft vanaf het eerste concept tot aan zijn volledige realisatie voor de bouw van de crèche Nidoblù bij de hoofdvestiging in Colognola ai Colli gezorgd. De kinderopvang bevat ook een kinderboerderij, een moestuin, een bloementuin en een wandelpark en is niet alleen open voor werknemers van de firma, maar ook voor kinderen van medewerkers van andere bedrijven in de buurt met het doel om werkende vrouwen te ondersteunen.

PERFORMANCE iN LIGHTING steunt daarnaast sinds jaren het Child In Need Institute (CINI) in Italië, een non-profitorganisatie. CINI werd opgericht met het doel jonge kinderen in de meest arme gebieden van de wereld te helpen door hun recht op zorg en onderwijs te waarborgen. Door hun families te steunen en ze de basisbegrippen van hygiënische normen, gezondheid en onderwijs bij te brengen, wordt de opvoeding en zorg van het kind óók binnen het gezin zelf ondersteund.

Meer informatie:
Performance in Lighting Nederland
www.performanceinlighting.com/nl/nl/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven