Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Kristoff Ver Eecke, directeur Division Acoustic Panels:

"Innovatie staat op Architect@work duidelijk centraal"

Het is inmiddels alweer een week geleden dat de beurs Architect@work plaatsvond. Heel veel exposanten kijken tevreden terug. Zo ook Kristoff Ver Eecke, directeur Division Acoustic Panels, die met Print Acoustics aan de vakbeurs in Rotterdam deelnam. Volgens hem waren er dit jaar meer en kwalitatievere bezoekers dan de editie van 2016, toen de warme nazomerdagen voor een lagere opkomst zorgden. “Het thema akoestiek nagalmcorrectie was nu ook nadrukkelijker aanwezig: 13 aanbieders nu tegenover vijf twee jaar geleden."

De akoestisch dempende panelen van Print Acoustics absorberen storende geluiden.

Architect@Work is zeer in trek bij alle architecten wereldwijd; het is dé vitrine voor innovatieve producten die geïntroduceerd worden of binnenkort op de markt zullen komen. “Een architect heeft weinig of geen tijd om beurzen en evenementen te bezoeken. Toch zijn ze veelgevraagde gasten. Onderzoek heeft aangetoond, dat de (interieur)architect echter wel tijd maakt voor een bezoek aan Architect@Work, omdat ze binnen een ‘smart concept’ op een beperkte oppervlakte alleen maar met innovatieve producten kennismaken. Dat geldt net zozeer in Nederland en Frankrijk, waar de beurzen in Rotterdam en Parijs zeer succesvol waren voor ons in het verleden. Wij merken dat architecten lang na de beurs nog stalen en informatie blijven vragen, wat toch bewijst dat ons product voor hen een toegevoegde waarde is en zo opgemerkt wordt op een type beurs, waar innovatie centraal staat”, verklaart Kristoff Ver Eecke.

Akoestisch dempende panelen
Zijn bedrijf presenteerde akoestisch dempende panelen van Print Acoustics die storende geluiden in een ruimte absorberen. ”Door de verminderde reflectie gaan de nagalmtijd en het –niveau dalen. We focussen ons met deze producten niet alleen op de Belgische markt, maar richten ons ook op het dichte en verre buitenland. Op vlak van ontwikkeling hebben we de laatste maanden niet stilgezeten. Het resultaat is een vernieuwde, uitgebreide collectie met meer dan 30 verschillende producten. Op Architect@Work hebben we vooral de klemtoon gelegd op het type Flex Acoustics, een kras- en stootvaste geluidsabsorberende oplossing voor gebogen wanden en elementen.”

Meer informatie
Acoustic Panels
Generaal Deprezstraat 2
B-8530 Harelbeke
www.triplaco.be


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven