Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Creative Cables brengt flexibel, magnetisch alternatief op de markt

De Magnetico® lamp is een handige oplossing voor mensen die regelmatig hun lamp willen verplaatsen om op de juiste plek licht te krijgen.Door slim gebruik te maken van magnetisme is de lamp gemakkelijk op elk metalen oppervlak "te plakken". Elk voorwerp van metaal kan zo de omgeving bijzonder verlichten. Van olievat tot trapleuning, elk object kan de basis zijn van een mooi lichtpunt.

Het object is verkrijgbaar als complete verlichtingspendel om op te hangen of als een versie om overal op te "plakken". Daarnaast zijn er een aantal accessoires beschikbaar voor situaties waar er geen metalen oppervlak beschikbaar is en je toch de Magnetico® wilt gebruiken.

 Magnetico pendel wit enkelvoudige verlichtingspendel met   magnetische verstelbare design fitting 

Ooit zat geboren Groninger Hans Blaauw achter zijn huis in Giethoorn naar een biologische yoghurtfles te kijken toen hij het lumineuze idee kreeg hier een lamp van te produceren in zijn bedrijf BlueNow. Met de fles onder de arm ging hij terug naar het oude nest om zich te zetelen in het Milklab in Groningen om daar in een ruimte met andere creati(e)ve geesten en startups aan zijn "next big thing" te werken. De lamp kwam daar in de voormalige Melkfabriek Ommelanden te hangen maar daar bleef het voorlopig bij. Zoals gebruikelijk in de startup wereld kwam er een koersverandering en creative-cables.nl was geboren.

  Magnetico plug wit gereed voor gebruik fittinghouder 

Veel verlichtingsonderdelen zijn 'saai en uniform' en design lampen zijn vaak duur. Dat maakt de weg vrij voor "Design by People" met onderdelen van creative-cables.nl. De collectie bevat meer dan 200 kleuren/soorten textielkabel. Daarnaast leveren ze ook een hele reeks andere design onderdelen die gebruikt kunnen worden voor het fabriceren van hang- of stalampen. Particulieren, bedrijven en wederverkopers weten de weg naar de site inmiddels te vinden.

BlueNow is exclusief vertegenwoordiger van het merk Creative Cables in Nederland.

 

Meer informatie:

Creative Cables

Email: info.nl@creative-cables.com 

www.creative-cables.nl

 

 

Publicatiedatum: