Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Goround presenteert nieuwe collectie bij TICA

Het interieurlabel Goround maakt er een hele happening van volgende week maandag: ze presenteert namelijk haar nieuwe collectie bij TICA, het b2b inkoopcentrum in Uithoorn. Het merk verkoopt eigentijdse interieurproducten. Goede basics als fluwelen kussens en wollen plaids waren de eerste designs in het assortiment, maar deze is inmiddels uitgebreid met lampen, meubels, tapijten, manden en vazen. Ieder seizoen wordt de collectie aangevuld met eigen ontwerpen: fris en simpel, met hier en daar een franje.



Aanstaande maandag 17 september heeft TICA een autumn kick-off georganiseerd. Bij de stand van het interieurlabel is niet alleen de nieuwe collectie te zien, ook kun je terecht voor een fotoshoot, het ontwerpen van een kussen en lekkere hapjes. Ook gaan de bezoekers met een presentje naar huis.
 

Het label is twintig jaar geleden ontstaan vanuit woonwinkel The Go'round. Momenteel is deze uitgegroeid tot een internationaal interieurmerk. Goround betekent letterlijk rondgaan, of een serie van herhaalde acties. De producten zijn alle 100% Hollands design.

Meer informatie:
Goround Interior
Tel: (029) 732 71 35