Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Subtiel maar zeer stijlvol

Matzwarte Delos bedieningspaneel

Matzwart is op dit moment een kleur die sterk in opkomst is in de sanitairwereld. Zo wordt deze kleur door vele inspiratiemagazines toegepast in de badkamer. Hierbij wordt de nadruk gelegd op de trendy matzwarte badkamerelementen zoals de meubels, kranen en accessoires. Deze zwarte elementen zorgen voor contrast en geven de sanitaire ruimte een moderne uitstraling. Ook is het keramiek in matzwart tegenwoordig populair. 
 
Design en techniek komen samen in het nieuwe Delos bedieningspaneel van WISA.
 
Om het toilet af te stemmen op deze trend en de badkamer of het toilet compleet te maken, introduceert WISA het matzwarte Delos bedieningspaneel. Subtiel maar zeer stijlvol. Ook voor degene die het gebruik van zwarttinten wat te spannend vinden, het Delos bedieningspaneel is ook verkrijgbaar in de kleur matwit. 
 
Design en techniek komen samen in het nieuwe Delos bedieningspaneel van WISA. De kracht van dit bedieningspaneel zit hem dan ook in het strakke design in combinatie met hoogwaardig aluminium, waarbij de kleuren matzwart en matwit goed tot zijn recht komen. Zo is het bedieningspaneel dun, compact én geeft het een zwevend effect doordat het zo is gemaakt dat het visueel los van de muur komt. Het Nederlandse design in combinatie met hoogwaardige en trendy materialen geven de sanitaire ruimte een stijlvolle uitstraling.
 
Delos panelen worden gebruikt in combinatie met de bekende WISA XS inbouwreservoirs, die worden gekenmerkt door het installatiegemak, het smalle frame van 38 cm en de bewezen kwaliteit!
 
Meer informatie
WISA B.V.
Driepoortenweg 5
6827 BP Arnhem
Publicatiedatum: