Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Subtiel maar zeer stijlvol

Matzwarte Delos bedieningspaneel

Matzwart is op dit moment een kleur die sterk in opkomst is in de sanitairwereld. Zo wordt deze kleur door vele inspiratiemagazines toegepast in de badkamer. Hierbij wordt de nadruk gelegd op de trendy matzwarte badkamerelementen zoals de meubels, kranen en accessoires. Deze zwarte elementen zorgen voor contrast en geven de sanitaire ruimte een moderne uitstraling. Ook is het keramiek in matzwart tegenwoordig populair. 
 
Design en techniek komen samen in het nieuwe Delos bedieningspaneel van WISA.
 
Om het toilet af te stemmen op deze trend en de badkamer of het toilet compleet te maken, introduceert WISA het matzwarte Delos bedieningspaneel. Subtiel maar zeer stijlvol. Ook voor degene die het gebruik van zwarttinten wat te spannend vinden, het Delos bedieningspaneel is ook verkrijgbaar in de kleur matwit. 
 
Design en techniek komen samen in het nieuwe Delos bedieningspaneel van WISA. De kracht van dit bedieningspaneel zit hem dan ook in het strakke design in combinatie met hoogwaardig aluminium, waarbij de kleuren matzwart en matwit goed tot zijn recht komen. Zo is het bedieningspaneel dun, compact én geeft het een zwevend effect doordat het zo is gemaakt dat het visueel los van de muur komt. Het Nederlandse design in combinatie met hoogwaardige en trendy materialen geven de sanitaire ruimte een stijlvolle uitstraling.
 
Delos panelen worden gebruikt in combinatie met de bekende WISA XS inbouwreservoirs, die worden gekenmerkt door het installatiegemak, het smalle frame van 38 cm en de bewezen kwaliteit!
 
Meer informatie
WISA B.V.
Driepoortenweg 5
6827 BP Arnhem

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven