Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

In Bloom van Boråstapeter wint behangprijs

De behangcollectie In Bloom van Boråstapeter heeft de Behangprijs 2018 gewonnen. Deze laat bloemen op mooie wijze op de muur verschijnen. Met een mix van klassieke rozen en trendy pioenen tot wilde boeketten, is de collectie bekroond met de designprijs van Plaza Interiör voor Wallpaper Collection of the Year.


Bron: www.borastapeter.se

De motivatie voor de prijs luidt: "Een volledige liefdesverklaring voor de bloem. In de collectie In Bloom zijn bloeiende patronen voor elke smaak: van prachtig tot eenvoudig, zowel in kleurenpalet als in patroon". De collectie bestaat uit 13 patronen in verschillende kleuren.

Boråstapeter is verreweg het meest bekende en best verkopende merk behang in Zweden. Elk jaar ontwerpen en produceren ze vijf collecties in hun fabriek in Borås voordat ze virtueel over de hele wereld lanceren. Afgezet tegen een klassieke, tijdloze achtergrond ontwikkelen ze hun merk continu om de belangstelling van de markt voor ontwerpen, kleuren en texturen te bevredigen. Boråstapeter maakt deel uit van de WA WallVision AB Group.

Meer informatie:
Boråstapeter

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven