Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Populaire collectie Grohe kranen weer op de markt

GROHE brengt de populaire Atrio-collectie weer op de markt. De collectie omvat meer dan 35 producten die verkrijgbaar zijn in drie verschillende metalen. De nisstructuur van de beitel is ontdaan van alles wat onbeduidend is. Het merk Atrio-kraan is een tijdloos stijlvol drievoudig Ypsilon-stuur.

Het ontwerp van Atrio-kranen is gebaseerd op een minimalistisch ontwerp, evenwichtige proporties en cilindervormen. De lobby is de enige kraan waarvan de buisdiameter hetzelfde is als de grootte. De serie omvat meer dan 35 producten, allemaal verkrijgbaar in metaal, grafiet en chroom. Alle Hanoi hebben ergonomische en gemakkelijk te hanteren handgrepen voor het kiezen tussen warm en koud water en de waterdrukregeling.



Naast een stijlvol ontwerp vertegenwoordigen Atrio-kranen hoogwaardige Duitse technologie. Alle Hanoi heeft een geavanceerde GROHE cartridgetechnologie en een drukregelaar waarmee water met constante en constante kracht uit de kraan kan stromen. De wastafelmengkranen gebruiken een soort joystick; een uitgang en twee bedieningshendels en de uitgang van de drie modellen, waarvan de laatste kan worden geïnstalleerd in de gootsteen of aan de wand.

Meer informatie:
Grohe
Tel: +358 40 843 3999
Publicatiedatum: