Traditionele lampenkap inspiratiebron voor Californisch ontwerpduo

Het Californische merk Pablo Designs heeft een nieuw lampenassortiment ontworpen. Het minimalistische ontwerp van deze Belmontcollectie verrijkt de relatie tussen de objecten en hun gebruikers. Zo kan een multifunctionele en interactieve ervaring ontstaan.


 
De serie geeft een nieuwe uitleg aan het concept van de traditionele lamp met stoffen lampenkap. De afgeronde lijnen aan de zijkanten maken het ontwerp tot een essentiële en veelzijdige hanglamp dankzij de verscheidenheid aan mogelijke bedekkingen. Een aantal onderdelen hiervan zijn de vloerlamp en de tafellamp. 
 
Daarnaast werd ook de Bolacollectie gelanceerd, die bestaat uit de Bola Disc, Bola Felt en Bola Flush zijn ondergebracht. Dit assortiment kenmerkt zich door cirkelvormige geometrieën en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen.
 

 
Ook de Grid-lamp werd gepresenteerd. Deze is geïnspireerd op de traditie van Japanse meubelmakers en verkrijgbaar in natuurlijk hout of optisch acryl en in twee verschillende maten. 
 

 
Ten slotte werd de Corner Office lamp op de markt gebracht: een hybride systeem dat is ontworpen voor studiewerkplekken en werkruimten.
 
Meer informatie:
Pablo Designs
Tel: +415 865 5000

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven