Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Nieuw elegant kastsysteem

Montana lanceert Montana Free – een nieuw, elegant en minimalistisch vrijstaand kastsysteem van de bekende Deense ontwerper Jakob Wagner. 

Montana Free sluit aan bij de wereldberoemde klassieke Montana-serie, die goed past in de filosofie van verandering en persoonsontwikkeling. Met Montana Free bevestigt Montana zijn visie en brengt zijn reputatie als bedenker van opbergoplossingen tot nieuwe hoogten. Het nieuwe vrijstaande kastsysteem geeft een nieuwe dimensie aan het al zo veelzijdige Montana-systeem, dat oneindige mogelijkheden biedt.Montana Free is een nieuw type meubel voor een nieuwe levenswijze – vrijstaand, gemakkelijk in elkaar te zetten en onweerstaanbaar mobiel.
Montana Free is duurzaam, maar tegelijkertijd altijd klaar voor verandering. Het leven verandert, je humeur verandert en je behoeften veranderen – laat Montana Free mee veranderen. Draai de kast, breid hem uit, voeg andere kleuren toe. Zet je herinneringen op de schappen, of hou het minimalistisch. Deel de kast met iemand of hou hem voor jezelf. Montana Free is niet zomaar een meubel, het is een groot, leeg canvas.

Montana Free bestaat uit 12 basisconfiguraties die verkrijgbaar zijn met of zonder tussenliggende schappen. De basisconfiguraties variëren in grootte en functie, van de kleinste variant met twee schappen, die onder een raam past, tot de grootste kast – een zes schappen hoge unit die kan dienen als een transparante en decoratieve kamer deler of tegen een muur kan staan als ruime boekenkast. Met behulp van een grote keuze aan beklede panelen kun je spelen met kleuren en uitstraling, een bepaald deel van de kamer afschermen, of de openheid van de schappen helemaal naar eigen wens aanpassen. 

Het kastsysteem bestaat van 38 cm diepe gelakte MDF-schappen, die van elkaar gescheiden zijn door dunne buizen die het geheel een lichte en transparante uitstraling geven en de horizontale schappen benadrukken. De schappen en de buizen zijn verkrijgbaar in vier kleuren: New White, Fjord, China Red en Black. De panelen zijn bekleed met de stof Remix 2 van Kvadrat, leidende producent van designstoffen in Europa, en zijn verkrijgbaar in de kleuren Purple, Stone, Grey, Natural, Rust, Lilac, Nude en Mustard.

Meer informatie:
Montana

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven