Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Woonboot a la IKEA

De Russische ontwerper Max Zhivov presenteert zijn nieuwe ontwerp voor 'modul GO', een woonboot die geïnspireerd is op bouwpakketten voor kinderen en de doe-het-zelf-meubels van IKEA. Het jacht is een goedkope oplossing voor mobiel leven op het water dat heel makkelijk aangepast kan worden aan de behoeften van de klant.



Je kan kiezen uit allerlei opties: een standaard woonunit met twee kamers, een café, een verhuurpunt voor uitrusting, een basis voor watervliegtuigen, module voor het bijtanken van schepen of een vrachtvariant voor het vervoer van goederen en kleine personenauto's. De woonboten voldoen aan de meeste specifieke eisen en hebben basisafmetingen van 9 m x 4,5 m en 13 m x 6,5 m.



'Modul GO' woonboten zijn uitgerust met elektromotoren en zonnepanelen en zijn volledig ecologisch - de kracht van de elektromotoren wordt bepaald op basis van het woonbootmodel en zijn functies. Het jacht is zo ontworpen dat het gemakkelijk door twee vrachtwagens kan worden vervoerd en snel door vier personen in twee dagen in elkaar gezet kan worden.

Meer informatie:
Max Zhivov
Tel: +7(927)650-85-96 
Email: mczhivov@gmail.com
Publicatiedatum: