Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe functionele handdoekradiator

IRSAP, een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in radiatoren, beschikt over een uitgebreide reeks van producten: decoratieve, buisvormige of designradiatoren, varianten van chroom of van staal en (elektrische) handdoekradiatoren.



M’AMA is de nieuwe design handdoekradiator van IRSAP, het resultaat van een samenwerking met de gerenommeerde Italiaanse ontwerpers Angeletti & Ruzza. De radiator is gebaseerd op de inspiratie voor vorm en functionaliteit, en op rust en eenvoud. M’AMA is een handdoekradiator die niet alleen voldoet aan de functionele vereisten, maar ook in esthetisch opzicht verantwoord is en de emoties prikkelt.

M’AMA valt op door zijn vlakke stralingsoppervlak en de twee daarbovenop geplaatste platen die zo een warmte omhulsel creëren waarover handdoeken gedrapeerd kunnen worden. Zo zorgt de radiator voor maximaal comfort. De vorm is tot stand gekomen met het oog op nut en eenvoud, waarbij al het overbodige weggelaten is. Zo is er een mooie en betekenisvolle vorm ontstaan.

De nieuwe handdoekradiator M’AMA van IRSAP is een product van hoge kwaliteit met een nauwkeurig ontwerp, dat in de loop van de jaren niet snel verouderd zal zijn.

Meer informatie:
IRSAP
Tel +39 0425 466611
Publicatiedatum: