Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Behangcollectie eerbetoon aan vakmanschap

Het nieuwe assortiment van Cole & Son is een eerbetoon aan vakmanschap in allerlei culturen over de hele wereld. Oosterse en westerse invloeden komen samen in detailrijke patronen met mooie kleuren. De collectie is tot stand gekomen in samenwerking met de Britse interieurontwerper Martyn Lawrence Bullard.



De collectie getuigt van Martyns brede belangstelling. De patronen variëren van schitterend vormgegeven lampen, porseleinen schotels en architectonische details in verschillende tinten gebrand metaal, tot door Hollywood geïnspireerde palmmotieven en traditionele Engelse plantenmotieven in weelderig groen, bleekrose en gedempt blauw. 

Martyn is dol op mooie objecten en patronen. Samen met ontwerpstudio Cole & Son heeft hij een subtiele behangcollectie ontworpen die mensen zal inspireren om een unieke en persoonlijke interieurstijl te creëren.
De Martyn Lawrence Bullard collectie bestaat uit vijftien behangpatronen. 

Meer informatie:
Cole & Son
Tel: +44 (0)208 442 8844 
Publicatiedatum: