Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Destijds gekozen uit honderd sollicitanten

40-jarig jubileum voor praktisch Interfloor-denker Marcel Huisman

Marcel Huisman viert zijn 40-jarig dienstjubileum. Op 16 april 1984 kwam hij vanuit militaire dienstplicht in dienst bij Interfloor in Zwartsluis als medewerker verkoop binnendienst.

Marcel werd dinsdag 16 april alvast gefeliciteerd vooruitlopend op een bedrijfsfeest begin oktober, waar dit jaar zes jubilarissen worden bedankt en in het zonnetje gezet (4 x 25 jaar dienstverband en 1 keer 40 jaar dienstverband en een pensionering).

Namens het hele team bedankte directeur Lens Nekeman de jubilaris en memoreerde de fijne samenwerking en de jarenlange correcte en zorgvuldige behandeling van alle klanten en hun orders. "Zijn opgebouwde productkennis en praktisch denken in het belang van de klant zijn een waardevolle factor binnen Interfloor."

Marcel kwam in dienst na zijn militaire dienstplicht en memoreerde nog dat er destijds 100 (!) sollicitatiebrieven waren binnengekomen. Namens het bedrijf ontving hij een aantal enveloppen met inhoud en een prachtig boeket.

Het bedrijf was versierd met oude foto's van Marcel door de jaren heen, en uiteraard een spandoek aan de gevel van het magazijn met de tekst: "Tapijt zit Marcel in hart en nieren, tijd om 40 jaar Interfloor te 4'en".

Meer informatie:
Interfloor Tapijt Vinyl Project
Adelaarstraat 6
8064 AH Zwartsluis
tel: 038-3866222
info@interfloor.nl
www.interfloor.nl

Publicatiedatum: