Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'YEPP bouwt indrukwekkend gamma aan vloeren en merken op'

"YEPP (Your Ecological Parquetry Partner) heeft de voorbije jaren een indrukwekkend gamma aan vloeren en merken opgebouwd welke we aan de professionele vloeren- en interieurmarkt aanbieden. Wij zijn gegroeid vanuit onze ervaring als fabrikant van massieve vloeren en leverancier van massief brut hout naar een totaalleverancier van harde vloeren, gaande van laminaat en parket tot vinyl en hybride vloeren in al zijn facetten." Dat stelt Hans Declercq. Hij is salesmanager bij YEPP.



"Onze portefeuille omvat volgende hoogstaande merken: Coretec – Parador – Mflor – Grizzly alsook het gerenommeerde Italiaanse parketmerk Listone Giordano. Sinds kort zal YEPP ook het innovatieve merk WOODURA Planks 3.0 - geharde vloeren van Bjelin/Välinge verdelen voor de Benelux markt. Een brede waaier aan kwalitatieve A-merken en de verscheidenheid in vloerproducten maken ons een interessante partner voor menig professional en verdeler."


YEPP heeft voor ieder wat wils!
"Naast vloeren kunnen we ook tal van toebehoren aanbieden zoals plinten, profielen, afwerkings- en onderhoudsproducten (van James B.V.), lijmen en ondergrondvoorbereiding en uiteraard een ruim aanbod in akoestische ondervloeren.

YEPP werkt met een salesteam van 8 gemotiveerde en ervaren vloerspecialisten om onze partners een optimale service te kunnen bieden. Dealers en toekomstige dealers kunnen steeds terecht in onze vernieuwde showrooms te Turnhout en Gembloux om inspiratie op te doen qua merken en presentatie voor in de eigen toonzaal.

Hans Declercq (salesmanager YEPP) wenst met volgende statement af te sluiten: "Ondanks de wat negatieve economische situatie in onze sector kijken we met YEPP toch enthousiast uit naar het verder implementeren van onze sterke merken in de markt. Samen met onze partners zijn we klaar voor de toekomst!"



Meer informatie:
YEPP
Zierenbosstraat 2
B-2300 Turnhout, Belgie
+32 (0)14 422661
sales@yepp.be
www.yepp.be

Publicatiedatum: