Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vijn Brands breidt aanbod in merken verder uit

"Als familiebedrijf voelen we ons extra verbonden met merken die dezelfde waarden delen"

Vijn Brands heeft het aanbod in merken verder uitgebreid. Naast de merken ZACK en ASA Selection, heeft de onderneming vanaf heden een nieuw merk toegevoegd; Max Benjamin.

"We zijn ervan overtuigd dat de toevoeging van Max Benjamin een verrijking zal zijn", vertellen Devlin Vijn en Désirée Hagebeuk van Vijn Brands. "We hebben Max Benjamin aan ons assortiment toegevoegd omdat, net als ZACK en ASA Selection, het een familiebedrijf is. Bij Vijn Brands zijn we ook een familiebedrijf, dus we voelen ons extra verbonden met merken die dezelfde waarden delen."



Max Benjamin
Max Benjamin is een merk in de wereld van huisgeuren en handgegoten geurkaarsen. Het werd opgericht door de broers Mark en David Van den Bergh in Ierland in 2007. Het merk staat bekend om zijn geurproducten, die worden gemaakt met oog voor detail, duurzaamheid en kwaliteit.

Max Benjamin biedt een overzichtelijk aanbod in geuren, variërend van subtiele aroma's tot meer uitgesproken en complexe geurcombinaties. De collectie bevat onder andere geurkaarsen, geurverspreiders, en andere huisparfums. Maar ook handwash, handcrème, geuren voor in de auto, geurkaartjes en giftsets vind je terug in de collectie.



Ilum
Ilum is een onderdeel van Max Benjamin. Het assortiment van Ilum heeft een zeer exclusief karakter. Er zijn verschillende geurprofielen met ieder een bijzonder verhaal.
Zo kan de klant een geur kiezen die past bij hun persoonlijke voorkeur en de sfeer die ze willen creëren, aan de hand van een verhaal. De geuren én het design van de houder worden geïnspireerd door de natuur, reizen en herinneringen.

Het merk heeft snel internationale erkenning gekregen en wordt gewaardeerd door liefhebbers van luxe huisgeuren over de hele wereld. Met een sterke focus op vakmanschap, wat ook te zien is op de diverse internationale beurzen, waar Max Benjamin een favoriet is voor diegenen die op zoek zijn naar hoogwaardige geurervaringen.



Je vindt het gehele assortiment van Max Benjamin op de stand bij Trade Mart in Utrecht. Ook komen ze van Vijn Brands graag langs om samples te laten zien én ruiken.

Meer informatie:
Vijn Brands
+31 (0)619960617
info@vijnbrands.nl
www.vijnbrands.nl

Publicatiedatum: