Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cerriva viert 25-jarige jubileum: 'Van lullig klein kantoortje naar bloeiende onderneming'

Cerriva uit Oldenzaal, voorheen bekend als Tegelgroothandel Van het Oever, viert het 25-jarige bestaan. Gerrit van het Oever, de oprichter, begon zijn carrière als vertegenwoordiger maar besloot al snel zijn eigen weg te gaan. Hij begon vanuit huis en niet veel later werkte hij in een 'lullig klein kantoortje met een garagebox'. Inmiddels is Cerriva, met 23 werknemers op de loonlijst, uitgegroeid tot een bloeiende onderneming, gespecialiseerd in keramische tegels. Dat schrijft Tubantia.



Van het Oever's zakelijke pad begon bescheiden, maar groeide gestaag. Hij ontdekte dat hij meer controle wilde over zijn bedrijf en begon zelf de zakelijke markt te benaderen. Dit leidde tot succesvolle samenwerkingen, waaronder een langdurige relatie met McDonald's.

Het bedrijf is uniek omdat het zowel als groothandel fungeert als diensten aanbiedt als transport. Met een eigen merk, Vanhuus, blijft Cerriva trouw aan keramiek en vermijdt het PVC. Gerrit en zijn vrouw Nienke, die ook een belangrijke rol speelt in het bedrijf, hebben ambitieuze plannen voor de toekomst, waaronder het verbeteren van hun aanbod van megategels en het uitbreiden van hun diensten naar particuliere klanten.

Met een nuchtere Twentse instelling, blijven ze trots op wat ze hebben bereikt en kijken ze vol vertrouwen naar de toekomst, waarbij hun zoon Derk al staat te popelen om het bedrijf op termijn over te nemen.



Bron: Tubantia

Meer informatie:
Cerriva
Textielstraat 6
7575 CA Oldenzaal
+31 (0)85 773 76 33
tiles@cerriva.com
www.cerriva.com

Publicatiedatum: