Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"We hopen met ons werk ieder interieur te mogen verrijken"

Oud-eigenaar verfmerk start met dochter Exclusive Photography

Oud-eigenaar en oprichter van internationaal verfmerk Pure & Original, Erwin Floor (zie foto links), is samen met zijn dochter Iris, allround creative en keramist, Exclusive Photography gestart.
"Verrijk je interieur niet alleen met kleur en mooie materialen, maar ook met de wonderen van de wereld!"

Exclusive Photography heeft tot doel mensen te laten glimlachen, genieten, en stil te laten staan bij de pracht van de wereld, haar bewoners en creaties. Erwin en Iris nemen je graag mee in hun bijzonder blik op de wereld, laat hun visie je inspireren en verwonderen.

Bijzondere momenten en taferelen vastgelegd in de mooiste foto's. Afgedrukt op galerie kwaliteit, op museumpapier, aluminium of acryl; van subtiel klein tot gigantisch groot.

Voor Erwin en Iris - beiden geen onbekenden in de wereld van het aankleden van interieurs - was het een logische stap om hun passie voor fotografie om te zetten in Exclusive Photography. Beiden zijn creatief en kijken met een bijzonder oog naar de wereld, en kennen vanuit de interieurbranche de vraag naar uniek en bijzondere wanddecoratie. Beiden hebben een uitgesproken eigen stijl, deze combinatie vult elkaar prachtig aan tot een collectie wat voor ieder interieur een verrijking biedt.

"De reacties na de eerste voorzichtige lancering van de site zijn beter dan verwacht", vertellen Erwin en Iris. "We hopen met ons werk ieder interieur te mogen verrijken".


Dochter Iris aan het werk. Zij is een allround creative en keramist.

Meer informatie:
Exclusive Photography
contact@exclusivephotos.eu
www.exclusivephotos.eu

Publicatiedatum: