Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Action trekt board member Hunkemöller aan

Alexandra Legro vertrekt na 10 jaar bij Hunkemöller en versterkt het team van Action. Bij de lingerieketen was Alexandra actief als Global Marketing & Communications Director en Board member.



"Na een ongelooflijke reis van 10 jaar waarin we Hunkemöller hebben getransformeerd van een retailer naar een merk met een doel, is het nu tijd voor mij om aan een nieuwe en spannende reis te beginnen. Ik ben echt enthousiast om deze week te beginnen bij Action, een ander inspirerend bedrijf op een ongelooflijke reis", laat ze op LinkedIn weten.

"Het voelt alsof het gisteren was dat Hunkemöller een retailer was met grote dromen. Nu, vandaag, is Hunkemöller getransformeerd tot een kracht met een doel en heeft het veel potentieel voor de toekomst. Samen hebben we laten zien dat het niet alleen gaat om het verkopen van producten - het gaat om ergens voor staan dat groter is. De reis was inspirerend, leuk, lonend en ik ben trots op al het werk dat we hebben verricht om hier te komen. Samen hebben we bewezen dat wanneer we elkaar omhoog tillen, er geen limiet is aan wat we kunnen bereiken."

Meer informatie:
Action
www.action

Publicatiedatum: