Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Place&Space opent 11 april interieurwinkel

Janne Opbroek-Scharenborg van Ontwerpbureau Place&Space opent op 11 april haar conceptstore JANNE'S in het centrum van Oss. Naast verbouw- en interieuradvies biedt de winkel (maatwerk)meubels, interieuraccessoires en cadeautjes aan. De ontwerpstudio blijft op dezelfde locatie gevestigd, waardoor de winkel tevens dient als inspiratiebron voor projecten.



Place&Space is er voor al uw interieur- en verbouwingsvraagstukken. Van concrete styling adviezen tot grootschalige verbouwingen, zowel zakelijk als particulier. In de studio werkt het team aan projecten en kunnen ze met klanten ontwerpsessies houden om concrete keuzes te maken voor sfeer, kleur, meubels en styling. Tevens hebben ze diverse kleinmeubelen in de showroom, stylingitems en materiaalstalen van alle te kiezen onderdelen. Place&Space werkt intensief samen met diverse bouwkundigen, constructeurs, aannemers, interieurbouwers en meubelleveranciers om zo tot een optimaal eindresultaat te komen.

Bron: Kliknieuws Oss

Meer informatie:
Conceptstore JANNE'S
Kruisstraat 36
5341 HE Oss
+ 31 412 488 321
interieur@placeenspace.nl
www.jannesconcept.store

Place&Space
Booglaan 1
5348 JJ Oss
interieur@placeenspace.nl
www.placeenspace.nl

Publicatiedatum: