Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Renson bundelt krachten met drie bedrijven op Salone del Mobile 2024

Renson, dat zich richt op ‘outdoor living spaces’, gaat een samenwerking aan met drie gerenommeerde merken op een gezamenlijke stand op Salone Del Mobile. De krachten worden gebundeld met Coco Wolf (buitenmeubilair), Cosapots (handgemaakte bloempotten en plantenbakken) en Cubic (hoogwaardige buitenkeukens).



Ter gelegenheid van zijn allereerste deelname aan het Salone del Mobile lanceert Renson zijn gloednieuwe ‘outdoor living space’ Amani. Het pure comfort, de visuele harmonie en de innovatieve technieken van deze nieuwe buitenruimte bewijzen dat ze werd ontworpen vanuit het hart. Het resultaat is een moderne, luxueuze en meeslepende ruimte waarin je het hele jaar door tot rust kunt komen en optimaal kunt genieten van het buitenleven. ‘Made in Belgium’, verlegt Amani de grenzen van maatwerk en biedt eindeloos veel mogelijkheden om een buitenruimte met een persoonlijke toets in te richten.



Dieter Maes, CEO van Renson outdoor living: “We zijn ontzettend enthousiast om samen met Coco Wolf, Cosapots en Cubic de toekomst van outdoor living als totaalconcept voor te stellen tijdens Salone del Mobile. De synergie tussen de merken brengt Amani tot leven en toont aan hoe duurzaamheid, innovatie, luxe, comfort en architectuur perfect hand in hand kunnen gaan in een hedendaagse buitenruimte.”

Meer informatie:
Renson
www.renson.eu

Publicatiedatum: