Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BuitenHof Tuinmeubelen gaat verder onder nieuwe naam

BuitenHof Tuinmeubelen en het exclusieve eigen label Life Outdoor Living bundelen hun krachten en gaan vanaf nu verder als Life Outdoor Living. Marcel Hoogendoorn, CEO van Life Outdoor Living, beschouwt dit als een bijzonder moment: "Het samenvoegen van deze twee merken is een mijlpaal. We kijken ernaar uit om dit nieuwe hoofdstuk te delen met onze gewaardeerde klanten en onze missie voort te zetten: steeds meer mensen laten genieten van het buitenwonen bij en om het huis, elke dag weer."

De oorsprong van de in 1986 opgerichte tuinmeubelretailer, met passie voor het echte buitenleven, ligt in Breda. In de afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste tuinmeubelretailer in de Benelux met 35 winkels. Met meer dan 38 jaar ervaring en toewijding heeft de retailer in de afgelopen jaren een merk en collectie ontwikkeld onder de naam Life.



Uniek ontwerp
Naar eigen zeggen is Life de enige tuinmeubelspecialist die elke stap, van het ontwerpen en maken, van advies tot levering in de achtertuin in eigen beheer heeft. Wat Life onderscheidt, is dat zij als enige tuinmeubelspecialist Dit zorgt samen met een jarenlange ervaring voor een prachtige, unieke collectie die bekend staat om haar comfort, functionaliteit, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Het biedt klanten de mogelijkheid om een groot deel van de lounge- en tuinsets naar eigen wens te combineren, zodat iedereen een mooie set kan samenstellen die volledig voldoet aan de verwachtingen.

Life Outdoor Living
De missie van Life is helder en eenvoudig: iedereen de mogelijkheid bieden om het hele jaar door van het buitenleven te genieten, zowel bij als rondom hun huis. Hierdoor zal je bij Life geen standaard tuinmeubelen vinden maar eigen ontwerpen, geïnspireerd op de nieuwste trends. Om de duurzame kwaliteit te kunnen waarborgen, biedt Life enkel kwalitatieve producten aan die de buitenbeleving nog beter maken. Daarnaast zijn de meubels van Life erop gericht om het maximale uit de leefomgeving te halen, zodat consumenten optimaal kunnen genieten van hét buitenwonen.

Blik op de toekomst
Terwijl we vooruitkijken naar de toekomst van Life Outdoor Living vat Marcel Hoogendoorn de visie als volgt samen: "Met de samenvoeging van de twee merken kijken we vol vertrouwen naar de toekomst als grootste tuinmeubelspecialist in de Benelux. Onze visie is helder: we blijven innoveren, inspireren en mensen aanmoedigen om optimaal van het buitenleven te genieten. Samen met onze klanten en partners zien we uit naar een veelbelovende reis die ons buitenwonen naar nieuwe hoogten zal tillen.”

Meer informatie:
Life Outdoor Living
www.lifeoutdoorliving.com

Publicatiedatum: