Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Falmec Benelux start samenwerking met De Graaf Logistics dankzij groei

Falmec Benelux, leverancier van afzuigkappen, is uit zijn huidige faciliteiten gegroeid. Om deze forse groei in de Nederlandse en Belgische markt te blijven ondersteunen, is Falmec Benelux een samenwerking aangegaan met de logistiek specialisten van de Graaf Logistics.



Deze samenwerking markeert een significante mijlpaal voor Falmec Benelux. "Ons huidige magazijn en logistieke faciliteiten voldeden niet meer aan de toenemende vraag en de groeiende omvang. De Graaf Logistics, bekend om zijn expertise en betrouwbaarheid in logistiek, warehousing en distributie, zal de verantwoordelijkheid voor de uitbesteding van onze logistiek en warehousing op zich nemen. Dit partnerschap stelt ons in staat om ons volledig te concentreren op onze kernactiviteiten en onze groei in Nederland en Belgiƫ verder te stimuleren", vertelt een enthousiaste Eddy van Tongeren, General Manager van Falmec Benelux. "Met deze stap zorgen we ervoor dat onze producten altijd met de grootste zorg en op tijd geleverd zullen blijven worden, in de gehele Benelux.

De samenwerking met De Graaf Logistics betekent niet alleen een verbetering in efficiƫntie en capaciteit, maar ook een versterking van de servicebelofte aan de klanten. Met deze strategische zet is Falmec Benelux uitstekend gepositioneerd om aan de groeiende vraag in de regio te voldoen en onze reputatie als leverancier van kwaliteitsproducten verder uit te bouwen.

Meer informatie:
Falmec Benelux
Vennestraat 24
2161 LE Lisse
0252 - 74 50 99
info@falmec.nl
www.falmec.nl

Publicatiedatum: