Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'BergHOFF presenteert vernieuwingen die de toekomst van culinair design bepalen'

Tijdens de vakbeurs Ambiente in Frankfurt presenteerde BergHOFF een reeks vernieuwingen en productlijnen die, volgens het bedrijf, de toekomst van culinair design bepalen. Het Belgische merk introduceert twee opvallende collecties: LEO en DiNA.



LEO
LEO, een speelse, hippe en functionele productlijn, staat centraal op de BergHOFF-stand. Deze collectie, gemaakt van gerecycleerde materialen, belichaamt de fusie van stijl en duurzaamheid. Met nieuwe collecties, zoals Glints, Bolt, Balance, Stone+, Graphite en Phantom, biedt LEO kookgerei voor elke smaak en behoefte. De frisse ontwerpen, slimme functies en duurzaamheidsstrategie van BergHOFF worden hier samengebracht om een ongeƫvenaarde culinaire ervaring te bieden.



DiNA
DiNA, afgeleid van het woord 'DNA', vertegenwoordigt de basis voor elke keuken en het fundament van BergHOFF. Op Ambiente markeert DiNA het begin van een nieuw tijdperk. Deze collectie, meticuleus vervaardigd om een high-tech uitstraling te behouden, belichaamt 30 jaar expertise in de kunst van koken. DiNA is niet zomaar kookgerei; het is een tijdloze symbool van culinair vakmanschap. De serie wordt gelanceerd met het sublieme Helix, het resultaat van toewijding aan excellentie en innovatie.



Meer informatie:
BergHOFF
www.berghoff-nederland.nl
www.berghoff-belgium.be

Publicatiedatum: