Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Plaatmateriaal als door erosie gevormde landschappen

Landschappen die door erosie ongewone vormen aannemen zijn een belangrijke inspiratiebron in de wereld van kunst, design en architectuur. In de collectie Duna van DecoLegno wordt dit fenomeen zichtbaar. De textuur in dit Decoratieve Plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf vormt een schouwspel, in kleur en structuur, dat lijkt te zijn ontstaan door de slijtende werking van wind, stromend water en ijs. Innovatieve technologie heeft het mogelijk gemaakt om het gewenste resultaat qua structuur en dieptewerking (reliëf) te creëren.

Met zijn uitgesproken textuur is de collectie Duna geschikt om toe te passen in retail, kantoor, hospitality en particuliere projecten. Bijvoorbeeld als wandafwerking, in keuken- en kast design of als bar- of receptiemeubel.

Alle varianten zijn leverbaar in DecorSpaanplaat met bijpassend ABS kantenband. De panelen hebben aan één zijde structuur Duna en de andere zijde is in gelijke kleur structuur Seta (glad). Sommige varianten zijn verkrijgbaar in HPL met overlay. Kleurkoppeling is dus mogelijk. 

Deze variant heeft een extra slijt- en krasvaste afwerklaag. Is beter geschikt voor horizontaal gebruik. Bestel altijd bij combinatie HPL en Melamine een staal van beide, in verband met een minimale waas.

Meer informatie:
Decolegno
www.decolegno.nl

Publicatiedatum: