Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kookplaat wint German Design Award 2019

Het Italiaanse Falmec heeft met de kookplaat Sintesi de German Design Award 2019 gewonnen, een prijs die innovatieve producten en projecten erkent zowel in de Duitse als internationale designwereld. De jury wordt gevormd door professionals uit de sector.

Sintesi kenmerkt zich door een schone en geometrische uitstraling en het vertegenwoordigt een revolutie van het concept afzuiging in de keuken. Sintesi biedt een afzuiger die volledig in het werkblad is geïntegreerd en is uitgerust met een Flap-systeem om bijvoorbeeld schoonmaakwerkzaamheden te vergemakkelijken. Sintesi overtuigde de jury niet alleen dankzij de minimale en moderne esthetiek, maar ook dankzij de uitstekende afzuigprestaties in combinatie met maximale stilte en energie-efficiëntie.

Bovendien zorgt de combinatie van koken en afzuigen voor een eenvoudige installatie die gemakkelijk kan worden aangepast aan het werkoppervlak dankzij een roestvrijstalen frame. Sintesi heeft het exclusieve gecombineerde Carbon.Zeo-filter dat zeoliet en actieve kool combineert, materialen van natuurlijke oorsprong, en in staat om geuren vast te houden en de vochtigheid die wordt veroorzaakt door kookdampen te verminderen.

Meer informatie:
Falmec
www.falmec.it