Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lancering nieuwe lijn Nyro gestart

Saunaco (architectural furniture) is gestart met de lancering van de nieuwe meubelenlijn Nyro. Volgens directeur Peter van Winkel is dit model ook supermodulair, evenals het laatst geïntroduceerde kastsysteem CAS. “Elk onderdeel kan in eiken of poederlak geleverd worden, telkens in verschillende kleuren. En daarnaast op voet, plint of hangend”, legt eigenaar Van Winkel uit. De meubels worden gemonteerd geleverd.

Saunaco is producent van moderne designmeubelen en toeleverancier voor de meubelindustrie. De kasten van het Belgische bedrijf worden samengesteld door bouwblokken die naar keuze gestapeld worden. Via het softwareprogramma Furnplan wordt in de winkel - waaraan Saunaco levert - samen met de klant het uiteindelijke model gemaakt.

Saunaco produceert moderne, hoogkwalitatieve woonkamermeubelen en staat vooral bekend om zijn strakke designs en uitgebreide programma's met duizenden mogelijkheden. Zo ook de nieuwe lijn Nyro.

De meubelen zijn exclusief te koop bij de betere meubelwinkels in België en Nederland.

Meer informatie
Saunaco
Dijkstraat 7
B-3950 Bocholt
Tel : +32 11 621024
www.saunaco.com
info@saunaco.com

Publicatiedatum: