Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tentoongesteld tijdens Orgatec

Nieuwe collectie kantoormeubelen Very Wood

Het Italiaanse Very Wood, dat designstoelen ontwerpt voor huis en kantoor, heeft tijdens de Orgatec beurs in Keulen de nieuwe collectie kantoormeubelen tentoongesteld. Art director Matteo Ragni en Chiara Morechi hebben de collectie met de naam Rodeo voor hun rekening genomen. 

Deze bestaat uit krukken en banken met gevoerde zitting en de mogelijkheid om de smartphone op te laden. De Rodeo collectie is ontworpen voor wachtruimtes en hybride transitomgevingen. De banken zijn klein en licht, kunnen gemakkelijk worden verplaatst dankzij de comfortabele handgrepen. 

Rodeo

Very Wood heeft daarnaast ook de stoel Isola gepresenteerd, die is ontworpen in samenwerking met het Zwitserse ontwerpbureau This Weber. Met de Isola-stoel nemen de werkplekken verschillende configuraties aan.

Isola

De bank doet denken aan een eiland en is beschikbaar in meerdere vormen en is uitgerust met een tafeltje. De Isola-stoel is beschikt tevens over een USB-aansluiting, aan te sluiten op een stopcontact.

Rond

Ook de nieuwe ROND-tafels zijn tot voortgekomen uit een samenwerking met This Weber. Het is een eenvoudig en slimme oplossing om comfortabel te kunnen werken. De tafel is beschikbaar in twee hoogtes en kan ook dienst doen als alternatieve en informele vergadertafel. 

Outline

Tenslotte werden ook de Outline-fauteuils, naar een ontwerp van Bendtsen Design Associates tentoongesteld. Deze fauteuils met houten profiel en zachte rondingen benadrukken comfort en gastvrijheid en zijn volgens Very Wood perfect voor kantooromgevingen.

Meer informatie:
Very Wood
www.verywood.it