Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Om op te schrijven of te tekenen

Vogelhuisje voor in de keuken

Studio Vix heeft een ludiek vogelhuisje ontwikkeld. Dit werd tijdens de Dutch Design Week gepresenteerd. Het object is niet voor buiten, maar voor binnen; een vogelhuisje met een rol papier, om op te schrijven of te tekenen, op tafel of tegen de muur, om ideeën, vergeet-me-nietjes, gedachten en plannen een plekje te geven.

Een vogelhuisje om de natuur, het vogeltje als het ware mee in huis te halen. “Wanneer je het papier uit het huisje over de tafel heen trekt, ontstaat een tafel-schrijf-kleed. Met het dakje aan het tafeleinde gelegd hou je het papier glad en kan je het gemakkelijk afscheuren. Aan zijn handvatten kan je het vogelhuisje optillen om het overal mee naar toe te nemen”, legt Kitty de Groot van Studio Vix uit. “Een tafelkleed dan wel een schrijfmuur om gedachten, ideeën, vergeet-me-nietjes, plannen, menu’s… op te schijven, te tekenen en te delen met anderen die daar weer op kunnen reageren.

Voor thuis of op school, in de keuken, in de kamer, in de klas of in de werkomgeving, het maakt niet uit. Het visualiseren van ideeën en gedachten is leuk, zeker als het rollen mag, het ontlaadt de hersenen, maakt helder wat we denken, horen en zeggen zodat we het beter onthouden en verdere gedachten ontwikkelen.
Laat brainstorms, mind-maps, fantasieën, verhalen, maar uit het vogelhuisje – broedplaatsje - rollen.

Meer informatie:
www.studiovix.nl

Publicatiedatum: