Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
''Hoge boom met een brede kroon''

Kapstok ontvangt gasten met open armen

Team7 onthult twee nieuwe kapstokken. ''Op zijn vier poten staat hij stevig in het leven, met zijn open armen is hij altijd in voor iets nieuws. En als het hem teveel wordt, dan is er zijn grote broer. Met zijn slanke lijnen lijkt onze nieuwe kapstok Hood een hoge boom met een brede kroon'', aldus een woordvoerder namens het Oostenrijkse familiebedrijf.

Kapstop Hood 

De afwisseling van afgekant en rond maakt het product veelzijdig  combineerbaar. Hood biedt met zijn open armen veel plaats voor jassen en vesten, en op halve hoogte voor tassen en dergelijke meer. Wanneer de twee basiselementen met een stang worden verbonden, verandert Hood in Hood+, met een breedte van 110 of 130 cm een aangenaam grote kapstok voor de hal en de slaapkamer.

Kapstok Hood+

Ze staan niet in de spotlights en toch zijn ze volgens Team7 echte sterren in de hal: de schoenlepel en de kledinghanger die vaak dagelijks gebruikt worden. De kledinghanger bestaat uit zuiver natuurhout. ''Ideaal om gasten stijlvol te ontvangen of als decoratief accessoire. En ook de schoenlepel heeft door zijn verfijnde design dat klassevolle gevoel van een goed ontworpen en gemaakt object'', aldus het Oostenrijkse bedrijf. 


De kledinghanger bestaat uit zuiver natuurhout

Meer informatie:
Team7
www.team7-design.com

Publicatiedatum: