Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Shepherds Place van echte schapenvachten

Donsachtig uitziende, zwevende schommelstoel

De designer Michele Lievens presenteerde op Biënnale Interieur haar ontwerp Shepherds Place. Ze toonde haar design op The Floor is Yours, waar inspirerend, jong talent centraal staat. Michele heeft jarenlange ervaring opgedaan in het meubelbedrijf van haar vader. In 2017 heeft ze de donsachtig uitziende, zwevende schommelstoel Shepherds Place ontworpen.

Michele met haar twee kinderen.

Deze handgemaakte stoel, vervaardigd van echte schapenvachten, is geïnspireerd op een bestaand model, maar met de bedoeling een zone te creëren met enkel natuurlijke materialen. De stoel is bekleed met natuurlijk gelooide schapenhuiden zonder enig gebruik van lijm of chemische stoffen en in diverse kleuren verkrijgbaar.
Iedere Shepherds Place heeft een label met uniek nummer. Dit nummer is geregistreerd en de koper krijgt hiervan een certificaat van echtheid, die gekoppeld is aan de ecologische certificaten.
Hoewel de stoel is voorzien van een ketting om aan het plafond te hangen, is het mogelijk om te kiezen voor een poot met vier voeten.

Meer informatie:
michele@shepherds-place.com
www.shepherds-place.com