Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Squid tevreden over Biënnale Interieur

Het Belgische bedrijf Squid kijkt terug op een succesvolle beurs. Johan Bonner, directeur van Squid: “Voor Squid was Biënnale Interieur Kortrijk 2018 een eerste en uiterst succesvolle editie. Bijna 400 nieuwe contacten reageerden enthousiast op onze presentatie én ons product. Verwondering en enthousiasme wisselden elkaar af.
We waren ook blij verrast met de spontane behulpzame Squid-ambassadeurs (dealers) die tijdens de drukke momenten belangstellenden tekst en uitleg gaven. Ook had het grote Squid-raam in het restaurant van Kortrijk Xpo (The Greenhouse) veel bekijks en kunnen we moe maar zeer tevreden terugkijken op een succesvolle editie van de Biënnale.”



Squid is een zelfklevende, transparante stof voor raambekleding die van binnen naar buiten doorzichtig is, maar die overdag de inkijk van buiten naar binnen belemmert. De stof kan worden geïnstalleerd zonder een ophangsysteem. Het is geschikt voor elk interieur en type raam, onafhankelijk van de vorm en de grootte. Het textiel is zowel vocht- als hittebestendig en is beschikbaar in vijf kleuren: chalk, bone, oak, ash en rock.
Deze raamdecoratie is ontwikkeld en geweven in Tielt en dus een 100% Belgisch product.

Philippe Lampe richtte in 1988 Lampe Textiles op, een bedrijf gespecialiseerd in gordijnstoffen. Toen zijn zoon Thibaut ging studeren in Antwerpen, ontstond een praktisch probleem: gaten in de muren boren was verboden en dus kon hij geen gordijnen hangen om zijn privacy te bewaren. Vader en zoon Lampe staken de koppen bij elkaar en bedachten een zelfklevend, transparant textiel: Squid

Meer informatie:
Squid-Lampe Textiles
Kanegemstraat 29
8700 Tielt - België
johan@squid.be
www.squid.be

Publicatiedatum: