Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe inductiekookplaten van AEG

Kookplaat die ingrijpt als het nodig is

Eten is een basisbehoefte voor elk wezen, dus ook voor de mens. Maar wat als je geen keukenprins of -prinses bent? Dan lijkt een kookplaat die ingrijpt als het nodig is een lot uit de loterij. Het goede nieuws is: zo'n kookplaat bestaat echt. Overkokende pannen zijn verleden tijd met de nieuwe inductiekookplaten van AEG.

De nieuwe SenseCook inductiekookplaten begeleiden het complete kookproces en nemen alle zorgen uit handen. Deze sensor gestuurde kookplaten zijn voorzien van de zogeheten SenseBoil®G, SenseFry®G of SensePro®Gtechnologie of een combinatie van beide. 
Overkoken is verleden tijd met SenseBoil®. Deze inductiekookplaten zijn voorzien van geavanceerde sensoren die aanvoelen wanneer water begint te koken en de hitte automatisch terugbrengen zodat overkoken wordt voorkomen.
Niet alleen koken, maar ook bakken wordt een eitje met SenseFry® door sensoren die zelf de juiste temperatuur kiezen en reguleren tijdens het hele kookproces. Het enige dat moet gebeuren is eenvoudig het gerecht te selecteren dat bereid wordt en vervolgens hoe het bereid moet worden (rosé́, medium, doorbakken). De inductiekookplaat neemt het vanaf hierover en zorgt elke keer voor een perfect resultaat.  En voor nog preciezere resultaten zal op deze nieuwe range inductiekookplaten ook sous vide koken mogelijk zijn met de SensePro®Gtechnologie. Uiteraard wordt ook hier het werk uit handen genomen, zodat koken als een chef bereikbaar is voor iedereen.

Meer informatie: www.aeg.nl

Publicatiedatum: