Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Geen tijd of geld om op vakantie te gaan?'

Klein stukje Afrika

Dutch Design Chair heeft een stoel ontwikkeld voor echte avonturiers. De Chair Safari Animals is een editie die zijn inspiratie vond op de Afrikaanse savanne. De kudde dieren op de stoel stralen volgens het label rust, warmte en puurheid uit. 

Op de kruk staan Afrika's meest indrukwekkende dieren harmonisch bij elkaar op de savanne. Het krukje is te gebruiken als nachtkastje of krukje. 

Het krukje is gemaakt van FSC gecertificeerd karton en wordt volledig in Nederland geproduceerd. Het is een sterk design en kan 200 kilo dragen. De kruk is een ontwerp van Tim Vardy en Suzan Bergman. Zij gingen aan de slag met karton en maakten innovatieve producten. Zo werd de Dutch Design Brand geboren. Het merk staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Ook is het een betaalbaar design dat het product voor een grotere groep mensen toegankelijk maakt. De basisvoorwaarde is respect voor de mens en het milieu. 

Voor meer informatie:
Dutch Design Brand
www.dutchdesignbrand.com

Publicatiedatum: