Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In 2019 komt Riho ook nog met zwarte accessoires

Nieuw badkamerconcept Livit

Sanitairbedrijf Riho introduceert een nieuw badkamerconcept genaamd Livit. Een collectie voor een compleet modulair badkamerinterieur. Deze elementen zijn snel en eenvoudig te combineren tot een interieur, passend bij elke stijl. In diverse afmetingen en voorzien van verschillende functies.

Zwart en metaal als vaste details.

Standaard bestaat de collectie uit vier kleuren, vier wastafels, wastafelmeubels, kasten, (pas)spiegels, spiegelkasten, douchewanden en nisdeuren. Deze elementen kunnen naar smaak worden gemixt. Livit is te combineren met een aantal baden en de douchevloer Lausanne uit de standaard Riho collectie. Zo blijft alles binnen één stijl en authentiek. Livit is van nu: trendy en industrieel, robuust design. Met zwart en metaal als vaste details. In 2019 komt Riho bovendien met accessoires in zwart om het interieur helemaal af te maken, denk aan pop-up stop en afvoer.



Livit is voor iedereen die de sfeer in de badkamer belangrijk vindt. Productmanager van Riho, Yorick Muller, geeft aan: “Met Livit wilden we een collectie ontwikkelen waarbij design nog belangrijker is dan functionaliteit en kwaliteit. Ons uitgangspunt was dat de consument een badkamer krijgt waarvan hij geniet. Voor de overige kamers in huis is dat een vanzelfsprekendheid.”

Meer informatie:
www.riho.com

Publicatiedatum: