Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Glas, staal, licht en lucht

Mirabilia niet alleen afzuigkap, maar ook designstuk

Voor veel mensen is een afzuigkap een noodzakelijk kwaad in de keuken, niet wetende dat er meer verkrijgbaar is dan zo’n doorsneeafzuiger. Een goed voorbeeld is de Mirabilia. Dat is niet alleen een afzuigkap, maar een echt designstuk. “Een combinatie van de elementen glas, staal, licht en lucht zorgt voor een opvallend detail in de keuken”, laat de Italiaanse fabrikant Falmec weten.

De Mirabilia is beschikbaar in een verscheidenheid aan afwerkingen, waardoor het kan worden aangepast aan verschillende soorten omgevingen. “Stoer, strak, lieflijk of frivool, het is allemaal mogelijk. Het interne ledlicht schijnt door het glas met een indrukwekkend esthetisch effect. De intensiteit van het licht kan ook worden geregeld naar ieders wensen en creëert een bijzondere sfeer”, schrijft Falmec lovende woorden. “Naast al deze esthetische elementen doet Mirabilia ook waar ze in eerste instantie voor bedoeld is; vieze luchtjes filteren. Het metalen vetfilter van de randafzuiging is verwijderbaar en wasbaar. Daarnaast is de afzuigkap voorzien van koolstoffilter en is de aansluiting zowel mogelijk aan de bovenzijde als aan de achterzijde, omdat de motor draaibaar is.”

Meer informatie:
VSMC BV
Postbus 18016
4601 ZA Bergen op Zoom
tel. +31 (0)71 362 90 24
www.falmec.nl
info@falmec.n

Publicatiedatum: