Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
President Jan Dossche van USFloors International:

“We hebben een statement gemaakt”

USFloors is tevreden over de deelname aan de vt wonen&design beurs, die afgelopen week plaatsvond. “We hebben talrijke, positieve reacties gehad op de presentatie van onze nieuwe COREtec® vloeren in de stand van woonmagazine Ariadne at Home”, laat Jan Dossche, president van USFloors International, weten. Volgens hem heeft zijn bedrijf op deze consumentenbeurs een statement gemaakt: “COREtec® is dé architect en uitvinder van de categorie meerlagige rigide vloeren. Daarnaast is COREtec® ook mondiaal de best verkochte, meerlaagse vloer”, wil hij gezegd hebben.

Voor COREtec® was het de derde deelname op rij aan de vt wonen&design beurs. Volgens Dossche wederom een schot in de roos, mede dankzij de inzet van velen. “Via deze weg wil ik dan ook graag Harry Elshof van Bosgoed-Forinn, Anthony Graham van Headlam en Marc Dubbeldam van Dersimo bedanken voor de voortreffelijke ondersteuning door hun zeer bekwame, enthousiaste medewerkers op de COREtec® stand. Zij hebben de vele geïnteresseerde bezoekers van informatie voorzien. “

De nieuwe vloeren Naturals  en Megastones werden voor het eerst aan een breed publiek getoond in de COREtec® stand en, zoals gemeld, in de stand van Ariadne@Home. “Deze nieuwe collecties zijn onlangs in het COREtec®-programma opgenomen op aangeven van Nederlandse en Belgische interieur- en vloerenexperts die de selectie mede gemaakt hebben”, legt Dossche uit.

Meer informatie: 
USFloors International 
Textielstraat 20 BE
8790 Waregem
www.coretecfloors.eu