Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Delen buigen naar binnen zodat licht tevoorschijn komt

Architecturale en decoratieve verlichting Kinetura

Kinetura is een Belgisch verlichtingsbedrijf, dat zowel architecturale als decoratieve verlichting ontwikkelt. Nieuw op de markt zijn lichtbronnen die veranderen van geometrische, abstracte armaturen naar een organische verschijningsvorm. 

De geometrische armaturen.

De inbouwarmaturen worden naadloos in de wand of het plafond geïntegreerd en kunnen worden afgewerkt in de kleur en textuur van de architectuur. Wanneer er licht nodig is, buigen bepaalde delen zacht en geluidloos naar binnen zodat het licht tevoorschijn komt.

De aansturing van het licht en de beweging van de Kinetura lampen kan door middel van een domoticasysteem of via de Kinemodule van Kinetura. Op deze manier fungeren de lampen interactief of kunnen scenario’s in het project worden gecreëerd. 

Daarnaast is er ook een demonteerbare reeks beschikbaar. Deze lampen zijn handmatig te openen voor onderhoud. Ook hier kan gewerkt worden met een combinatie van materialen en kleuren.

Naast de inbouwverlichting heeft het bedrijf ook plug and play lampen zoals de New York en de Minato en vrijhangende decoratieve lampen, zoals de Moscow en de Shanghai.

Meer informatie:
Kinetura

E-mail: barbara@kinetura.com
www.kinetura.com

Publicatiedatum: