Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leuk hebbeding voor de stoere man

3 GJB 17 laat de mannelijke droom terugkomen in de Porsche 911 schrijftafel, gemaakt van originele Porsche 911-carrosseriedelen. Bekleed met Arctic Silver-autolak en afgewerkt met op maat gemaakte American Walnoot houtonderdelen die de contouren van de auto aanvullen.

Schrijftafel Porsche 911 .

De 911 schrijftafel neemt de vorm aan van de achterkant van de iconische auto en zet de kofferbak om in een schrijfoppervlak. Wanneer de 'kofferbak' omhoog wordt getild met behulp van een veer, opent een ruimte waar briefpapier in opgeborgen kan worden.

De Porsche 911 schrijftafel is een ongebruikelijk voorwerp, wat kan dienen als eyecatcher in een stoer en robuust interieur. 3 GJB 17 bedenkt, ontwerpt en creĆ«ert meubelstukken en decoratieve objecten. Deze worden gemaakt van mechanische en carrosseriedelen, met de deskundigheid van geselecteerde vakmensen. Een combinatie van staal, hout en ambachtelijke expertise. 

Meer informatie:
3GJB17
www.3gjb17.fr

Publicatiedatum: