Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Detremmerie badkamers op vt wonen & designbeurs

‘Wij hebben al heel wat volk over de vloer gehad’

Zoals bekend wordt tot en met 7 oktober de vt wonen & designbeurs gehouden in de RAI te Amsterdam. Ook Detremmerie is hier aanwezig met een grote stand van 100 M2 in Hal 10. CEO Koen Ducatteeuw is tevreden over de eerste dagen: “Wij hebben heel wat volk over de vloer gehad. Heel wat enthousiaste reacties op de nieuwe producten. Daar zijn we heel blij om”, laat hij weten.

Nog tot en met zondag kijkt Ducatteeuw met belangstelling uit naar de reacties op de nieuwe producten die zijn bedrijf presenteert op de stand. “Wij hopen heel wat consumenten en interieurarchitecten te kunnen overtuigen van de vele mogelijkheden.”

Detremmerie is een gevestigde waarde in de productie van badkamermeubelen van zeer hoge kwaliteit! Het bedrijf is ruim 75 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, materialen en productiemethodes. De producten van Detremmerie zijn inmiddels aanwezig in 424 showrooms in België en Nederland. Het bedrijf in Beveren-Leie België is 20.000 vierkante meter groot en heeft 50 innovatieve opstellingen in de showroom. Het “ No Limit programma” en de samenwerking met de partners liggen aan de basis van het succes.

Meer informatie
www.detremmerie.be

Publicatiedatum: