Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vloerverf, The Neomodernist en vt wonen & design beurs

Nieuws van Pure & Original

Pure & Original heeft een nieuwe vloerverf toegevoegd aan de collectie: de Carazzo. Deze is naar eigen zeggen ijzersterk. Het is een universele lak op waterbasis, gekleurd met 100% natuurlijke kleurstoffen. De lak is geschikt voor op beton, hout, trappen, deuren, kozijnen, kasten, meubels en meer. Carazzo is water- en huidvet resistent en heeft een matte uitstraling. 

Voor de tweede keer heeft visueel redacteur Iris Floor samengewerkt met Dagny Thurmann-Moe: een bekende colour designer uit Noorwegen, om de ‘Colour Collection – The Neomodernist’ neer te zetten. Het is een kleine kleurselectie geworden, dat de kleuren van Europees 1930 vertegenwoordigd.

"De kleuren uit het moderne tijdperk krijgen steeds meer erkenning als bron van inspiratie. Met deze collectie wilden we graag deze kleuren weer op de kaart zetten en laten zien hoe deze zorgvuldig ontwikkelde collectie kan worden toegepast om een verfijnde en persoonlijke sfeer neer te zetten", aldus Iris Floor. 

Pure & Original was ook vertegenwoordigd op de vt wonen & design beurs. Het verfmerk mocht de finishing touch verzorgen voor het Wonen Landelijke Stijl-huis. Hier is gekozen voor onder andere de kleuren Steel Blue, Moonstoon en Country Blue. 

Pure & Original is in 2006 opgericht door Erwin Floor. Hij ging een eigen huis bouwen, samen met zijn vrouw, en de inspiratiebron hiervoor waren de Vlaamse, landelijke woningen met mooie wanden. Na zorgvuldig naar deze verf te hebben gezocht, kwamen de oprichters erachter dat de verf niet beschikbaar was in Nederland. Ze hebben contact gezocht met een kleine fabriek in België en zo waren de eerste strepen van Pure & Original gezet. 

Momenteel bied het verfmerk een breed scala aan muurverf, lakken, vloerverf, gevelverf en speciale verven als primer en sealer.

Meer informatie:
Pure & Original
www.pure-original.nl 

Publicatiedatum: