Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ontwerp van Italiaanse industrieel ontwerper

Outdoor loungebank met oneindig veel mogelijkheden

Komodo van Nardi Outdoor is een modulaire loungebank met oneindig veel mogelijkheden. Het is een ontwerp van Raffaello Galiotto. De bank bestaat uit een basiselement dat aangevuld kan worden met een armleuning, rugleuning, zitkussen en rugkussen of tafelblad. De opstelling kan veranderen doordat het koppelstuk eenvoudig los te maken is en weer opnieuw elders te plaatsen en zowel de arm- als rugleuning heel eenvoudig losgehaald kan worden, zonder dat dit afbreuk doet aan de stevigheid en kwaliteit. Eenmaal overtuigd van de opstelling kunnen deze onderdelen vastgeschroefd worden. Het frame is verkrijgbaar in wit, antraciet en taupe. De kussens in twee kleuren acryl of in twee Sunbrella canvas kleuren.

Nardi Outdoor is een Italiaanse fabrikant van outdoor meubelen van polypropyleen versterkt met glasvezel. Meerdere modellen van de fabrikant zijn met designprijzen gewaardeerd. 

Raffaello Galiotto is een Italiaanse industrieel ontwerper, studeerde fine arts in Venetiƫ en heeft sinds 1993 zijn eigen ontwerpstudio in Chiampo. Daarnaast is hij docent design aan de universiteit van Ferrara. Hij probeert telkens weer innovatief te zijn en probeert bij elk ontwerp zijn interesse voor materialen, productieproces en technologie te verenigen. Inmiddels heeft de ontwerper diverse awards op zijn naam staan.

Joop & Marinka bestaat sinds 1987 en is een agentschap voor zowel de indoor- als outdoormarkt. Diverse collecties zitten in de portefeuille. Beiden zijn sinds 2009 werkzaam voor de Italiaanse fabrikant. Diverse dealers hebben Nardi omarmt, zowel op de particuliere markt als de project markt.

Meer informatie:
Joop & Marinka
Email: info@joopenmarinka.nl 
www.joopenmarinka.nl 

Publicatiedatum: